Monday, December 19, 2011

Attention to : Encik ZS

maafkan saya sebab :

1. sensitif sangat bile dengan awak sebab awak cakap takde sape halang , bila saya cakap nak pegi korea


2. remove awak dari facebook ampun


3. add awak pulak lepas tu tak payah nak thanks for the add sgt la awak.eee..





terima kasih sebab :

1. sudi layan kerenah kawan yang mengada macam saya saya macam budak2 ye?ciss


2. bagi tau apa yang merunsingkan awak tu setelah sekian lama saya ingin tahu yes!


3. approve saya kat facebook lain kali tak remove lagi.hee






ok.dah.babai


p/s : jangan ikutkan emosi tu sangat.hewhew

4 comments:

  1. encik ZS?

    fuh.. nasib baik bkn encik SZ.. ;-p

    ReplyDelete
  2. encik sz nanti sy cakap tntg bnd lain ye?ngumpat2 sket :p

    ReplyDelete

sini2.komen kt sini.