Friday, March 16, 2018

Dah cuci

Hi guys

Aku dah cuci sikit dah blog ni. Cuci daripada benda tak perlu. Benda lama yang aku celoteh aku biar je. Nanti anak cucu boleh tengok progres aku daripada tak matang kepada sedikit matang. Kikiki.

So, aku rasa aku nak letak post travel je mostly dalam ni. Supaya senang nak rindu-rindu trip aku berjalan di bumi tuhan. Actually aku dah post sikit. Honeymoon in Australia 2013, Umrah 2014, Krabi, Thailand 2014 dan New Zealand 2015 (belum habis oi. Gambar je dah upload).

Trip lepas tu? Kirim salam. Huhu. Sekarang ni masalah gambar je menjadi pemening kepala. Nak kena tapis tu aduhai. Banyak benar gambar. Later lah.

My to-write-travel-post :
1. Korea 2015
2. Krabi, Thailand 2016 (with my family)
3. Jepun 2016
4. New Zealand again 2016
5. Sabah 2016
6. Brunei 2017
7. Pulau Perhentian 2017
8. Sweden dan Finland 2017

Boleh pengsan. Tapi sebab kena buat jugak sebelum ingatan hilang, kena gigih jugak. Jenjalan yang jenis weekend gateaway simpan dalam IG je la yek.

Ok bai.

Thursday, August 31, 2017

Must.Clean.My.Shit

Hi guys.

I was re-read my old blog posts and OMG i was annoying back then. Like seriously damn immature.

Nanti nak curi masa kemas kini blog ya Auollah ampuni nabila ya Auollah!

See ya.

Xoxo

Thursday, April 6, 2017

Tutup Tuisyen

Sebelum 15hb April 2017 ni kami kena setel kosongkan pusat tuisyen. Sorry PTCW, we operate you no more. Sedih tapi ini yang terbaik. Semoga dipermudah semuanya.

Izzah