Saturday, May 26, 2018

My husband is a surprise man

Hi

Selain masa first honeymoon kat Aussie dia taknak cakap pergi mana untuk pitstop ketiga iaitu pi Gold Coast, laki aku jugak suka bagi surprise lain. Pi Fraser Hill tanpa bagitau, and benda2 lain yg aku lupa.

This time, dia pi basuh kain kat dobi. Punya lama sampai 3 jam. Balik2 bawak henfon baru and cakap for me! Omg. So nice of you. I love you babe.

Simpan ni kat blog. Kot gaduh boleh baca ingat jasa2 suami. Kiki.

Babai

Friday, March 16, 2018

Dah cuci

Hi guys

Aku dah cuci sikit dah blog ni. Cuci daripada benda tak perlu. Benda lama yang aku celoteh aku biar je. Nanti anak cucu boleh tengok progres aku daripada tak matang kepada sedikit matang. Kikiki.

So, aku rasa aku nak letak post travel je mostly dalam ni. Supaya senang nak rindu-rindu trip aku berjalan di bumi tuhan. Actually aku dah post sikit. Honeymoon in Australia 2013, Umrah 2014, Krabi, Thailand 2014 dan New Zealand 2015 (belum habis oi. Gambar je dah upload).

Trip lepas tu? Kirim salam. Huhu. Sekarang ni masalah gambar je menjadi pemening kepala. Nak kena tapis tu aduhai. Banyak benar gambar. Later lah.

My to-write-travel-post :
1. Korea 2015
2. Krabi, Thailand 2016 (with my family)
3. Jepun 2016
4. New Zealand again 2016
5. Sabah 2016
6. Brunei 2017
7. Pulau Perhentian 2017
8. Sweden dan Finland 2017

Boleh pengsan. Tapi sebab kena buat jugak sebelum ingatan hilang, kena gigih jugak. Jenjalan yang jenis weekend gateaway simpan dalam IG je la yek.

Ok bai.

Thursday, August 31, 2017

Must.Clean.My.Shit

Hi guys.

I was re-read my old blog posts and OMG i was annoying back then. Like seriously damn immature.

Nanti nak curi masa kemas kini blog ya Auollah ampuni nabila ya Auollah!

See ya.

Xoxo