Tuesday, February 14, 2017

Azam 2017

Cita2 or so-called-azam aku untuk tahun 2017 ialah nak update blog ni sikit2. You know why? Sebab aku baru terfikir nak cari apps blogger ni dan download. OMG. So noob.

And of course ada apps baru rajin sikit. Nk update guna PC or laptop, Astaghfirullah, tahap malas dia.

Pastu nak kurus (azam setiap tahun) dan nak tukar langsir baru (azam ke ni?of course. kene menabung ok)

Izzah

Wednesday, January 25, 2017

Kehidupan Baru

Kehidupan bekerja aku merupakan kehidupan baru. And I am so tired with this. Can I be a housewife, again?

Izzah

Saturday, January 16, 2016

New Zealand 2015 Part 2

Dunedin - Queenstown

Kami dekat Dunedin ni sekejap sangat dan tak berapa significant sangat sebab sampai situ dah malam, esok siang dah bergerak nak ke Queenstown. Pergi bandar Dunedin makan dan shopping je. Sebab hujan lebat sangat. Siap banjir lagi tempat tu lepas kami keluar dari dunedin. Syukur dah keluar awal.

Gambar terencat hubsy ni je sempat amek dekat our stay. Apa la engko buat tu bang? -_-

Dengan balai bomba ni ha. Hujannnn

Dan juga gambo nigga ni ;p


Cari masjid dekat Dunedin, kene troll pulak dengan waze. Haha. So, teruskan je perjalanan



Queenstown - Milford Sound - Queenstown