Sunday, December 25, 2011

ada apa dengan 25 disember?

annyohasayo!

25 disember.best sangat ke ke hari ni?macam takde hape-hape yg bermakna je hari ni.bosan,tak seronok dan tak menggembirakan pon.setakat hari kristmas memang tak hadap la.hadap tv je la sebab ade cite best.hari yang harus di lupakan je aku rase..


krik3* bunyik cengkerik


alololo,siannya someone yang tengah baca ni.tacing la tu.i tipu je la.i xkan pernah lupa tarikh ni kecuali kalau i dapat alzheimer mintak jauh le.. 


u,im sorry sebab i xde kat sisi u sekarang untuk sambut hari kelahiran u ni.i tak dapat nak elakkan dari balik rumah i sebab i nak sambut harijadi adik i. gile tak balik.i makan kfc,pizza hut,secret recipe and sate.ops,sorry jeleskan u.


u,i memang saje tak wish u kat facebook.i tengok je orang wish u kat fb.i nampak je kat tepi-tepi news feed i u reply wishes orang.i diam je.i bukak fb ter on chat,i tutup cepat-cepat.i taknak ade interaksi dengan u.sebab i nak bagi u terfikir2 mana i.kalau u fikir la,u tak fikir u kene fikir jugak! kalau tak i nanges


ok u.layan la sepuluh juta kali video i terjumpe tepi longkang nih..


video




ok.tak.i buat dengan semputnya video ni sebab i selongkar balik gambar2 u n gmbr kite dalam laptop.nak termuntah carik.gambar u mendominasi fon n lappy i.grrr..harap u suke hanan.happy birthday my dear friend ^_^



 u da makan pencake kan ritu?tu lah kek untuk u :)


ok,dah.babai

6 comments:

  1. terima kasih :) terharu sangat i tau

    ReplyDelete
  2. like jgn x like.hihihi

    hanan hapijah yg mengade jadik anon : same2.terimalah hadiah muntah dari i.hueh hueh

    ReplyDelete
  3. ana : nnt kite buat untuk awk pulak.hihihihi

    ain : boleh2 :)

    ReplyDelete

sini2.komen kt sini.