Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG




aku TERINGIN nak hack blog  dongeng.chenta.neyna !

SEBAB aku dah penah hack facebook die sambil tulis status memuji2 aku. ye,aku memang gile.  dan kini aku nak hack blog die dan buat entry pasal aku kununnye seorang yang baik hati. hueh hueh

dan satu PESANAN untuk die "relax la der, kite kan geng??"

p/s : die pon penah hack facebook aku jgk =_='

13 comments:

  1. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jangan HACK saya okeh . :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  2. singgah Hack.. hahahaa..
    saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  3. oh em gi!
    terkejot. pengsan. babai.

    ReplyDelete
  4. sume kecuali hanan : please la bg sy hack :p

    hanan : eh,awk pengsan?oh,thank god.hueh hueh

    ReplyDelete
  5. sebelom awk hack belog sy.
    sy bakal suruh incek damon sy hack awk punye dulu.

    ReplyDelete
  6. erk... makin ramai la hackers lepas abg beb buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  7. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  8. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  9. hanan : damon husband ai.ai rele di hack

    izzat : i've read urs too.cool~

    solomolo : suatu hari nnt

    hazwan : gudluck dlm arena peng'hack'an ke?nice~

    sya : thanks follow :)

    ReplyDelete
  10. Jangan woo.. Cuba tengok blog aku.. Ada 3 domain aku kena hack dengan hackers antara bangsa. Nanges pun xde lagu dah sekarang ni..:( hurm....


    http://juanjutawan.com/blog/2011/06/29/1-wordless-wednesday-angkara-hacker-dalam-masa-4-hari/

    ReplyDelete
  11. kihkih. smoga b'jaya hack






    ;)

    ReplyDelete

sini2.komen kt sini.