Tuesday, September 13, 2011

cute stuff received when there are engagement and wedding ceremonies

salam w.b.t

semenjak dah besar-besar besar tu means dewase.bukan gemok evendho memang gemok pon, aku dapat banyak bende cute daripada engagement and wedding orang.ianya memberikan aku idea time aku nanti! sampai aku sanggup nak pegi rantau panjang tempat bebas cukai untuk carik. berangan.calon pon xde.cett!

here are some cute stuff.tapi sket je.yang barang cute lain ntah ke mane ntah.


kain baldu ok.tempat letak gule2.serious cute.ni la yang aku sanggup nak pegi sempadan thai ni


ni untuk letak kek ke hape.sangat english plus cute.idea2.


music box yang cute ni pon satu idea gak.tapi jangan harap korang nak dapat time aku nanti.sorang je tetamu aku yang aku akan bagi bende ni.huu.jap,pehal tetibe ade bende ni?ah,gasak.idea aku.suke hati la.lalala

dah,tu je.

IA : goin to my first class sem baru.semangat nih.bajet budak rajin padahal pemalas

2 comments:

sini2.komen kt sini.