Wednesday, January 4, 2012

cukuplah

cukuplah
taknak lah suka kat awak lagi
saya penat untuk kecewa dengan awak
penat untuk cemburu awak dengan perempuan lain

cukuplah
saya akan berusaha tak stalk awak kat facebook
akan cuba tak text awak
takkan pernah lagi search awak kat twitter


cukuplah
jangan tinggalkan perkara manis kat saya
hati saya penat simpan awak
sedangkan awak tak pernah rasa apa-apa kat saya


p/s : bicara tentang hati sudah tamat sebab aku tak pernah berjaya bila bercerita tentang ni.pffftt!

2 comments:

  1. tp sy suke sgt puisi ciptaan mu ini sayang =)

    ReplyDelete
  2. hihik.mekasih....sy kan a.samad ijjah.hehe ^_^

    ReplyDelete

sini2.komen kt sini.