Saturday, February 4, 2012

lagi signboard sengal

salam 1 Malaysia,

dulu aku ada entri pasal signboard sengal. aku jumpa lagi. ramai jugak orang baghal kat dunia ni rupenye.
layan~





lebih kurang halal ye.





kejam gile!





ingat tu.nanti haiwan tu yang sakit.bukan korang!





penceroboh akan didakwaH.ye.akal yang sihat,datangnya dari minda yang cerdas.ye.
*gaya dr fadilah kamtumi





esok toilet tutup.so berak banyak-banyak sekarang.





ok.sumpah aku tak faham purpose letak sign board ni ??






haaa.korang la tu kan?sket-sket tweet.






mesti tempat ni selalu jadi crime scene.






kentot pon bole menyebabkan kebakaran okay.jangan tak tahu pulak.






mana anak korang?tak pasal-pasal jadik badut jap g kat sarkas






ni mesti kes main google translate je ni.






awwwwww.awek lah!







amaran keras!


macam-macam hal. yang dulu tu pon same bangang jugak.



dah,tu je.ok bai

6 comments:

  1. hahahaha... signboard jgn baling batu tu best...

    ReplyDelete
  2. kau la tu kan yg suke beno tweet2 ni.hahaha

    ReplyDelete
  3. AMARAN !
    memberi komen disini akan didakwah !
    styLo~

    ReplyDelete

sini2.komen kt sini.